Ik ben Neriyah Duval. Geboren in Suriname en opgegroeid in Nederland. Ik ben moeder van twee zonen en oma van     2 kleinkinderen. Ik ben Zijnsgeorienteerd trainer, retraitebegeleider en coach bij het Centrum voor Zijn. Naast zangeres, ben ik werkzaam op een basisschool als leerkracht.

Ik heb eigenlijk mijn hele leven mij bezig gehouden met gezonde voeding.

Het laatste jaar was vrij stressvol en op een gegeven moment wist ik, dat ik tegen een burnout zat (ik had het eerder meegemaakt). Op dat moment ben ik in contact gekomen met Juice Plus (Rambam) en ik wist dat dit een product was, dat voor mij klopte. Uiteindelijk heb ik relatief weinig verzuim gehad op school en heeft Juice Plus mij geholpen te voorkomen dat ik moest stoppen met werken en met een burnout thuis moest blijven. Ik zie dit product als een topper (een hoogwaardig, zuiver product) en eigenlijk belangrijk voor iedereen, juist omdat er tegenwoordig zo weinig vitamine/mineralen aanwezig zijn in het fruit en de groenten.

Ik ben heel erg blij met de routine die er nu bij mij is t.o.v. de Rambam methode. Ik ben in 4 weken 5 kg kwijt geraakt.

De Rambam methode én Juice Plus gun ik iedereen. Ik gun iedereen een gezond en fit leven!

 

 

 

Transparent Facebook Logo Square 1024x1024    Deel