Voorstellen

 

Voorstellen

Het programma van de Rambam wordt begeleid door mij, Smadar Morag.
Ik ben een Nederlandse vrouw en woon sinds 2010 aan het strand in Israël, ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Van huis uit ben ik actrice en zangeres.

Sinds het uitbreken van Corona heb ik mezelf omgeschoold en van mijn hobby een nieuwe passie gemaakt, namelijk leefstijlcoach volgens de Rambam methode. Ik doe dit met veel bevlogenheid.

Service, aandacht en liefde geven aan de mensen die dit programma volgen, staan bij mij hoog in het vaandel. Ook de psyche van de mens krijgt aandacht in het programma. In Israël ben ik werkzaam op een health farm in Gamliël, waar cliënten komen voor infuustherapie. Vanuit Gamliël sturen we meerdere online programma's aan in verschillende talen.

Via de Rambam methode ben ik 18 kg kwijtgeraakt. Ik heb mijn hele huishouden veranderd op basis van de Rambam principes. Vanwege een verstoorde hormoonbalans kampte ik voorheen met slapeloosheid en wisselende stemmingen, maar gelukkig zijn al deze symptomen passé.

Ook heb ik jaren gekampt met eetstoornissen doordat mijn zelfbeeld niet juist was. Ik heb mezelf jaren als heel dik ervaren terwijl ik dat helemaal niet was. Eten kreeg voor mij een gigantische plek in mijn leven. Alles draaide om eten. Ik heb daardoor meerdere periodes meegemaakt van maatje 36 tot en met maat 42. Doordat ik zelf leef volgens de Rambam ben ik eindelijk bevrijd geraakt. Ik heb rust en mij hoofd is veel minder bezig met eten en mijn lijf is sneller verzadigd.

Doordat ik zelf talloze diëten heb gedaan en weet hoe lastig het is je patronen te doorbreken durf ik te zeggen dat ik de ideale coach ben. Ik begrijp wat mensen doorstaan en hoe lastig sommige momenten kunnen zijn. Mijn kracht is mensen te motiveren en ze in contact te brengen met zichzelf.

Mocht je vragen hebben schroom niet en neem contact met mij op.

Transparent Facebook Logo Square 1024x1024    Deel